Zoek

Over ons

Estil Nederland is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de levering en onderhoud van hijs- en hefgereedschap en stroomtoevoermaterialen. Estil Nederland heeft met haar naam en de producten, die onder eigen naam geproduceerd worden, een steeds groter en stabieler marktaandeel weten te realiseren.

Onze producten hebben door de diverse controles en strenge veiligheidseisen iedere test doorstaan, deze worden dagelijks als onderdeel van ISO 9001 gecontroleerd. Het feit dat Estil ISO 9001 is gecertificeerd waarborgt u ervan dat de productenstroom controleerbaar is en dat u altijd voor 200% op onze diensten kunt vertrouwen. Door de continue ontwikkelingen en verbeteringen staan de producten van Estil inmiddels solide als A merk in de markt.

Estil Nederland heeft een groot assortiment aan hijs- en hefgereedschap en stroomtoevoermaterialen. In samenwerking met het Estil dealernetwerk zijn we in staat om op zeer korte termijn een ieder van dienst te zijn. In deze catalogus hebben wij voor u een duidelijk overzicht gegeven van onze producten die allemaal door ons dealernetwerk op zeer korte termijn of uit voorraad geleverd kunnen worden. Mocht u toch specifieke wensen hebben, kunnen wij u zeker een passende oplossing bieden.

Een ieder kan producten verkopen of op de markt plaatsen maar kunnen zij ook de service verlenen die vaak broodnodig is, wat dacht u van plaatsing, onderhoud of inspectie. Estil Nederland heeft een eigen servicedienst welke geheel tot uw beschikking staat om dat laatste stukje nazorg te geven welke net dat beetje verschil maakt met de anderen.

Estil Nederland met de grootste aandacht voor het kleinste detail.

Filters
Sort
display